На початку 2019 року на виробництві компанії TOB «МЕГА КРІСП» пройдена сертифікація системи харчової безпечності FSSC 22000.
Наявність сертифіката з FSSC 22000 свідчить, що система безпеки виробництва продуктів харчування і упаковки повністю відповідає загальноприйнятим міжнародним вимогам.
Орган з сертифікації Bureau Veritas Certification Holding SAS (UK Branch) підтвердив, що система менеджменту харчової безпечності TOB «МЕГА КРІСП» була оцінена та відповідає вимогам стандарту «СЕРТИФІКАЦІЯ СИСТЕМИ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ 22000 (version 4.1 – July 2017)».
Схема сертифікації для систем харчової безпечності, зокрема: ISO 22000:2005 та ISO TS 22002-1:2009 (програми-передумови харчової безпечності, Частина 1: Виробництво харчових продуктів та додаткові FSSC 22000 вимоги V4.1).
FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) – це надійна, заснована на стандартах ISO, визнана на міжнародному рівні схема сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів у харчовому ланцюзі постачань.
Сертифікат No. 20190001F / 1 був отриманий 08 січня 2019 року. Дійсний протягом трьох років до 07 січня 2022 року.
Цей сертифікат застосовується для сфери «Виробництво хлібців хрустких у поліпропіленових пакетах» (Food Chain category: CIV – Processing of ambient stable products).
МІЖНАРОДНИЙ СТАНДАРТ ISO 22000:2007 HACCP
На початку 2017 року на виробництві компанії «МЕГА КРІСП» була розроблена, впроваджена та сертифікована Система управління безпекою харчових продуктів, відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2007 HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).
Система аналізу небезпечних чинників та критичних точок контролю на сьогоднішній день визнана у всьому світі найбільш ефективним засобом забезпечення безпеки технологічних процесів виробництва харчових продуктів.
Стандарт охоплює питання контролю якості сировини, з якої виробляється продукція, матеріалу упаковки, а також доставки готової продукції споживачам. Вимоги стандарту НАССР забезпечують контроль на всіх стадіях виробництва харчових продуктів, у будь-якому місці процесу, від виробництва та зберігання до реалізації продукції.
Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів зареєстрований 29 березня 2017 р. № UA.X.176.100-17. Дійсний до 28 березня 2022 р.
Сертифікат засвідчує, що система управління безпекою харчових продуктів щодо виробництва хлібців Пшеничних, Рисових, Злакових, Гречаних ТМ «Tasty Style», ТМ «POP SNACK» код ДКПП 10.72.11-30.00 ТОВ «МЕГА КРІСП», згідно чинним в Україні нормативним документам відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT).
Контроль відповідності сертифікованої системи управління безпечністю харчових продуктів вимогам зазначеного стандарту здійснюється шляхом технічного нагляду, обсяг, порядок, періодичність і процедури якого встановлюється органом з сертифікації.
Сертифікат виданий Органом з сертифікації «Центр Оцінки Відповідності «ФАКТУМ» (67700, Одеська обл. Білгород-Дністровський, вул. Сонячна, 13Б, кв. 33, т. (048) 701-12-13, свідоцтво № UA.MQ.176 від 04.08.2014 р.) на підставі результатів перевірки та оцінки системи управління безпечністю харчових продуктів.
СВІДОЦТВО ПРО РЕЄСТРАЦІЮ TASTY STYLE В МІЖНАРОДНІЙ СИСТЕМІ ТОВАРНИХ ЗНАКІВ
9-го червня 2020 р. отримано Свідоцтво про реєстрацію торгової марки дієтичних хлібців Tasty Style в Міжнародній системі товарних знаків – EUTM.
Свідоцтво видано Європейським офісом з інтелектуальної власності (European Union Intellectual Property Office (EUIPO)).
Воно діє на території всіх країн-членів ЄС і має в них аналогічний статус, як національні та міжнародні реєстрації.
Міжнародний реєстраційний номер: 1509573.
Термін дії реєстрації на товарний знак: 10 років.
ПРОТОКОЛ ВИПРОБУВАНЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (2017)
У 2017 році був отриманий Протокол випробувань харчової продукції № 4874-4877/17-х (виданий 30.05.2017 р). У ньому вказуються фізико-хімічні показники, харчова та енергетична цінність таких хлібців:
- Хлібці хрусткі Пшеничні ТМ «Tasty Style» по ГОСТ 2903-2005
- Хлібці хрусткі Злакові ТМ «Tasty Style» по ГОСТ 2903-2005
- Хлібці хрусткі Рисові* ТМ «Tasty Style» по ГОСТ 2903-2005
- Хлібці хрусткі Гречані* ТМ «Tasty Style» по ГОСТ 2903-2005
Дати проведення випробувань: 23.05.2017 – 29.05.2017.
Орган, який видав Протокол: Науково-дослідний центр випробувань продукції. Державне підприємство «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів» (ДП «Укрметртестстандарт»). Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.
* Методи та засоби вимірювальної техніки, що використовувались для визначення показників: визначення вмісту глютену проводилось методом імуноферментного аналізу з використанням тест-наборів виробництва фірми «r-Biopharm», Німеччина.
ПРОТОКОЛ ВИПРОБУВАНЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (2018)
У 2018 році був отриманий Протокол випробувань харчової продукції № 1210-1213/18-х (виданий 06.02.2018 р). У ньому вказуються фізико-хімічні показники, харчова та енергетична цінність таких хлібців:
- Хлібці хрусткі «Злаковий коктейль з гарбузом» ТМ «TastyStyle» за ДСТУ 2903-2005
- Хлібці хрусткі «Злаковий коктейль з цибулею» ТМ «TastyStyle» за ДСТУ 2903-2005
- Хлібці хрусткі «Рисово-кукурудзяні з прованськими травами» ТМ «TastyStyle» за ДСТУ 2903-2005
- Хлібці хрусткі «Бурий рис з морською сіллю» ТМ «TastyStyle» за ДСТУ 2903-2005
Дати проведення випробувань: 01.02.2018 – 06.02.2018.
Орган, який видав Протокол: Науково-дослідний центр випробувань продукції. Державне підприємство «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів» (ДП «Укрметртестстандарт»). Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.
* Методи та засоби вимірювальної техніки, що використовувались для визначення показників: визначення вмісту глютену проводилось методом імуноферментного аналізу з використанням тест-наборів виробництва фірми «r-Biopharm», Німеччина.
ПРОТОКОЛ ВИПРОБУВАНЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (2019)
У 2019 році був отриманий Протокол випробувань харчової продукції № 0698/19-х (виданий 30.01.2019 р). У ньому вказуються фізико-хімічні показники, харчова та енергетична цінність таких хлібців:
- Хлібці вівсяно-перлові з насінням льону за ТУ У 10.72-40054769-001:2018
Дати проведення випробувань: 24.01.2019 – 29.01.2019.
ПРОТОКОЛ ВИПРОБУВАНЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (2019)
У 2019 році був отриманий Протокол випробувань харчової продукції № 7420-7422/19-х (виданий 30.07.2019 р). У ньому вказуються фізико-хімічні показники, харчова та енергетична цінність таких хлібців:
- Кукурудзяно-рисові хлібці з кіноа за ТУ У 10.72-40054769-001:2018
- Кукурудзяно-рисові хлібці з чіа за ТУ У 10.72-40054769-001:2018
- Пшоняно-рисові хлібці з гарбузовим насінням за ТУ У 10.72-40054769-001:2018
Дати проведення випробувань: 24.07.2019 – 30.07.2019.