Зустрічайте “Мультизлакові хлібці Tasty Style з Гарбузом” – неймовірного смаку. Мультизлаки в цих хлібці – це рис, кукурудза і пшениця!
- Рис. У Стародавньому Китаї говорили – рис береже шлунок!
- Кукурудза. Вчені вважають, що вік цієї зернової культури становить близько 12 тисяч років. Кукурудзяний хліб пекли знамениті мезоамериканські цивілізації Майя та Ацтеки. Стародавні ще тоді усвідомили поживні і цілющі (!) властивості кукурудзи.
- Пшениця. Основа сучасної цивілізації. Пшеничне зерно – це джерело вуглеводів і білків, вітамінів С, В1, В2 і В6.
- Наш легендарний український “Гарбуз“. Ця ягода по праву вважається “вітамінною бомбою”, у якої тільки одна мета – зміцнення імунної системи людини.
Вітаміни А (допомагає боротися з інфекціями), С (збільшує кількість червоних кров’яних тіл), В2 і Е. Не дарма в Україні наші мудрі предки починали годувати гарбузовою кашею малюків вже з 6-7 місяців.
Науково доведено, що гарбуз:
- зміцнює серце
- покращує зір
- сприяє схудненню
- омолоджує шкіру